top of page
8C9E45B2-951A-4C32-8F64-52B6D1348C25_edited.jpg

Benjamin Bøgsted Raun

Tilbyder

  • Ekstern CFO service

  • Digitalisering af din virksomheds økonomi og processer

  • Månedligt overblik med rådgivning

  • Systemoptimering 

  • Advisoryboardaftale

  • Bestyrelsesarbejde

  • Regnskab

 

  • Facebook
  • LinkedIn
Benjamin Bøgsted Raun_edited.png

Lad mig tage hånd om din økonomi

DIN EKSTERNE CFO OG ANSVARLIGE PARTNER

Vores eksterne CFO-service går ud over tallene. Vi kan fx digitaliserer alle dine økonomiske og forretningsmæssige processer, og i kraft af vores uvildige position fungere som en loyal og erfaringsrig rådgiver, idet vores ekspertise bunder i erfaring fra mange andre projekter og virksomheder, hvilket gør os i stand til at tilbyde dig de bedste råd og strategier.

 

GENNEMSIGTIGHED OG ANSVARLIGHED

Løbende økonomisk overblik kræver gennemsigtighed. Det betyder, at du og dine ledere har en klar forståelse af, hvor virksomhedens midler går hen og hvordan de kan bruges til at styrke virksomhedens mission.

Med vores overskuelige månedlige rapport får I det nødvendige overblik, samt værdifuld rådgivning, til at træffe de rigtige beslutninger.

 

INVESTER I DIN FREMTID

Økonomisk overblik er en investering, der betaler sig. Det giver dig mulighed for at fokusere på det, der virkelig betyder noget - at skabe en succesfuld virksomhed og leve det liv, du drømmer om.

 

RETTIDIG BOGFØRING OG VELINFORMEREDE BESLUTNINGER

Med korrekt og rettidig bogføring, samt løbende økonomisk overblik, får du muligheden for at træffe velunderbyggede beslutninger og undgå ubehagelige overraskelser. Det handler ikke om at undgå risici, men om at tage dem med visheden om, at du er velinformeret.

 

FORUDSE ÆNDRINGER OG FORM DIN FREMTID

Løbende overblik gør dig i stand til at forudsige ændringer, før de sker. Du reagerer ikke blot på begivenheder; du bliver proaktiv og former din fremtid, som du ønsker den.

 

GOD NATTESØVN

 Med det nødvendige overblik og kontrol over din økonomi kan du sove trygt om natten uden unødvendige bekymringer. Vi hjælper dig med at skabe fundamentet for økonomisk succes.

 

Lad os sammen bygge en ansvarlig og bæredygtig fremtid for din virksomhed.

Kontakt os i dag og begynd rejsen mod økonomisk overblik og succes.

 

Benjamin Bøgsted Raun

XCELLARATE FINANCE

Kontormiljø
Data fra et pegefeltet
Analyse af Numbers

Kontakt

Jeg inviterer gerne på en kop kaffe, eller kommer til et uforpligtende møde hos dig

+45 60 14 01 96

bottom of page