top of page
8C9E45B2-951A-4C32-8F64-52B6D1348C25_edited.jpg

Tommy Kjeldsen Skaarup

 • Bestyrelsesarbejde

 • Strategiudvikling, Planlægning, Forretningsudvikling og Ledelse

 • Undervisning i Planlægning, Salg, Forhandlingsteknik

 • Facilitering af Strategiprocesser

 • Ledercoaching

 • Personlig Udvikling

 • Organisationsudvikling og opbygning, herunder rekruttering

 • 10 Fundamentale Trin til Det Gode Liv og Den Gode Forretning

 • X-Net 

 

 • Facebook
 • LinkedIn
8C9E45B2-951A-4C32-8F64-52B6D1348C25_edited.jpg

Min historie

Igennem størstedelen af mit professionelle liv har jeg ledet mine egne virksomheder, som jeg selv har startet fra bunden og succesfuldt opbygget. Den største af disse virksomheder nåede en omsætning på 380 Mkr. på bare 7 år.

 

Derudover har jeg være ansat som koncerndirektør i KRUUSE Koncernen, som er verdens største leverandør af veterinærartikler, og senere som kommercieldirektør i revisionsvirksomheden Kvist & Jensen.

 

Som udgangspunktet er jeg uddannet inden for salg og marketing, men igennem mit stærke samarbejde med The Iams Company og Procter & Gamble, fik jeg tilbudt at deltage på, måske verdens bedste, toplederuddannelser.

 

Her udviklede jeg enorm interesse for de mere teoretiske aspekter, inden for ledelse og personlig udvikling, som indtil videre har resulteret i en Executive MBA, en bestyrelsesuddannelse, et forløb i Kognitiv Adfærdsterapi, senest en uddannelse som navigatør på Martec, og ikke mindst en lang række studier og ustoppelig søgen efter ny og mere viden.

 

I 2012 gennemgik jeg et livstruende sygdomsforløb. Det varede i næsten et år, men jeg kom heldigvis ud på den anden side, uden mén og er i absolut topform.

 

Det var en chokerende oplevelse, som dog også fik en positiv indvirkning på mig. 

Det fik mig nemlig til grundigt at overveje, om jeg egentlig brugte mit liv på en meningsfuld måde.

 

Konklusionen blev, at jeg ville forsøge at bruge min viden og erfaring på at gøre en positiv forskel for andre mennesker, og jeg formulerede min personlige mission "Viden til holdbar vækst".

 

På den baggrund startede jeg DANSK LEDER CENTER i 2013, med en drøm om at højne livskvaliteten i Danmark, ved at frigøre menneskeligt potentiale, og give alle ledere adgang til den viden, de mest succesrige har.

 

Det ville, og vil jeg stadigvæk, opnå ved at levere viden og essentielle metoder til professionel ledelse, og jeg udviklede ledelsessystemet ELP, som står for effektiv ledelsesproces, som både er en uddannelse, og et online system til strukturering af strategiudvikling, planlægning, og opfølgningen i relation til forretningsplanens gennemførelse. 

 

Ved udgangen af 2022 havde ca. 1.400 virksomheder gennemgået ELP-uddannelsen, og jeg har nu arbejdet med i alt ca. 1.600 virksomheder omkring rådgivning, strategiudvikling og undervisning.

 

Hvis du søger hjælp eller rådgivning fra et menneske med stærke strategiske, analytiske og udviklingsmæssige kompetencer, som er grundfæstet i erfaringer og underbygget med stor teoretisk viden - og ikke mindst, et menneske som har et oprigtigt ønske om at hjælpe - så kontakt mig helt uforpligtende.

Tommy Kjeldsen Skaarup

XCELLARATE

Kontakt

Jeg inviterer gerne på en kop kaffe, eller kommer til et uforpligtende møde hos dig

+45 53 73 73 30

bottom of page