top of page
8C9E45B2-951A-4C32-8F64-52B6D1348C25_edited.jpg

Betina Bohn Christensen

Tilbyder

  • Rettidig, retvisende bogholderi

  • Opsætning af digital bogføring

  • Månedligt overblik

  • Klargøring til regnskab

 

  • Facebook
  • LinkedIn
Betina Bohn Christensen.jpeg

Lad mig tage hånd om din bogføring

LØBENDE ØKONOMISK OVERBLIK

I en verden præget af konstante forandringer og usikkerhed, er nøglen til virksomhedssucces løbende økonomisk overblik.

 

Det handler også om ansvarlig virksomhedsdrift, og ansvarlighed handler om mere end bare produkter og tjenester. Det handler også om, hvordan vi styrer vores økonomi.

At have løbende økonomisk overblik er ansvarligt. Det er den eneste måde vi kan få kontrol og tage fuldt ansvar for virksomhedens fremtid.

 

Løbende økonomisk overblik kræver gennemsigtighed. Det betyder at forstå, hvor virksomhedens midler går hen, og hvordan de kan bruges til at styrke virksomheden og dens mission. Det kan vi med en overskuelig månedlig rapport, som deles med dine ledere, så de har samme baggrund for at træffe de rigtige beslutninger, som du selv har.

Når vi har kontrol over vores økonomi, kan vi fokusere på at skabe holdbar udvikling.

EN INVESTERING DER BETALER SIG

 

En væsentlig ingrediens til at leve et liv med færre bekymringer er, at få opbygget og vedligeholdt, et løbende økonomisk overblik.

 

Hvis man have kontrol over sin virksomheds skæbne, er man nødt til at vide, hvor pengene kommer fra, hvor de går hen, og et løbende økonomisk overblik, gør det desuden muligt at træffe velinformerede beslutninger.

 

Ved at få den nødvendige klarhed kan du fokusere på det, der virkelig betyder noget - at skabe en vellykket virksomhed og leve det liv, du drømmer om.

RETVISENDE, RETTIDIG BOGFØRING

 

Hvad indebærer det? Det må have korrekt og rettidig bogføring, samt en overskuelig rapport, så du kan have fingeren på pulsen med din økonomi, og et klart billede af din økonomiske fremtid.

 

Det handler ikke om at undgå risici, men om at tage dem med visheden om, at du er velinformeret, og her det økonomiske overblik afgørende for at kunne træffe velunderbyggede beslutninger.

 

Med løbende overblik bliver du i stand til at forudsige ændringer, før de sker. Så du ikke bare reagerer på begivenheder, men bliver i stand til at foretage proaktive handlinger, der forme dit liv som du ønsker.

 

Lad os hjælpe dig med at opbygge grundlaget et løbende økonomisk overblik, så du kan slippe for søvnløse nætter og unødige bekymringer ved at vide, at der er styr på tingene.

 

Betina Bohn Christensen

XCELLARATE ACCOUNTING

lommeregner
revisor
Analyse af Numbers

Kontakt

Jeg inviterer gerne på en kop kaffe, eller kommer til et uforpligtende møde hos dig

+45 26 24 40 70

bottom of page